Vinsmagning med de fantastiske vine fra Italien og Bulgarien

En vinsmagning med Jakobi Vin er en unik smagsoplevelse af umbriske vine. Jakobi Vin tilbyder en bred vifte af forskellige vinsmagninger: Få besøg af Jakobi Vin i jeres hjem sammen med jeres venner, invitèr til smagning i firmaet eller kig forbi Jakobi Vin i Skanderborg.

Svend Erik indretter sig helt efter jeres ønsker og garnerer vinsmagningen med en bid brød, lidt ost og pølse samt de gode historier fra det umbriske vinland. Jakobi Vin tager hvert år et par ture til Umbrien og får smagt nye vine og tilegner sig mere viden fra de lokale producenter hver gang. Jeres garanti for en spændende vinsmagning er sikret igennem Svend Eriks dedikerede arbejde og rejser.

 vinsmagning

Umbrien, Italiens oversete vinskat.

​Alle kender vel til berømte italienske regioner som Toscana eller Veneto. Men midt i Italiens grønne hjerte stormer Umbrien frem og kan idag, med rette, kalde sig for den mest spændende vin-region i støvlelandet. Nye vinhuse skyder til stadighed op i Umbrien. Kvaliteten er stærkt stigende med vinmarker af mange forskellige druetyper. Der bliver lavet modige eksperimenter og satset højt alle steder i Umbrien.

Jakobi Vin er stolt af at være en af de første danske importører, der vil præsentere de ypperste af de umbriske vine, til ordentlige priser vel at mærke, og direkte til jer.

Producenterne...​

Det er ikke helt tilfældigt udvalgte vinproducenter, som Jakobi Vin arbejder sammen med!

Års udvælgelse har resulteret i vine fra økologiske og biodynamiske drevne vingårde med særdeles god og bæredygtig produktion. Enkelte af producenterne er endda gået så vidt, at de ikke bruger maskiner i vinmarkerne og lader heste trække og arbejde imellem rækkerne.

vinsmagning

Der bliver ikke brugt pesticider på nogen af gårdene, og der bliver gødet organisk med fokus på hele tiden at forbedre sig i forhold til bæredygtig produktion. Det gælder både i marken og i vinkælderen. En vinsmagning med Jakobi Vin er en stemme for økologi og omtanke!​​

”Jakobi Vin” inviterer dig!​

Få besøg i jeres private hjem
​(min. 6 personer).

Arrangèr en smagning i firmaet
​(min. 10 personer).

Besøg Jakobi Vin i Skanderborg
​(ring for aftale).​

Kontakt Svend Erik allerede idag og få et uforpligtende tilbud på netop den vinsmagning, du har drømt om. Jakobi Vin skræddersyr smagningen efter dit behov, og kører gerne langt, alt efter aftale.​​